Direct naar de contentDirect naar de footer
Heerlijke pannenkoeken bij Tante Tokkie!
Heerlijke pannenkoeken bij Tante Tokkie!

Probeer ze allemaal uit

Welkom bij Tante Tokkie

In verband met de huidige maatregelen omtrent Corona, is Tante Tokkie tot medio januari gesloten. Thuis kunt u genieten van onze kaasfondue en ijstaarten. Ook bent u welkom om een ijsje, appeltaart, poffertjes, erwtensoep of een kopje koffie af te halen.

Bij Tante Tokkie, het pannenkoekenrestaurant van Voorschoten, eet je pannenkoeken met een bijzonder uitzicht op de natuurboerderij. Bij mooi weer zit je lekker op het terras.
In de winter brandt de open haard gezellig. Iedereen is welkom in ons eigentijds ingerichte restaurant met hier en daar een knipoog naar het verleden. Deze details vertellen meer over het ontstaan van de boerderij.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Ontvang de voordeligste deals
  • Blijf altijd op de hoogte
Kaasfondue

Kaasfondue

Wat is gezelliger dan met een kaasfondue op tafel samen te genieten van allemaal lekkers? Dip diverse soorten groentes en fruit in de kaas en smullen maar!

Omdat je tijdelijk niet bij ons kunt genieten, is het mogelijk om een compleet pakket bij ons af te halen. Je krijgt de fonduepan van ons mee, inclusief de kaas, groentes, fruit, stokbrood en krieltjes. De fondue is per 2 personen te bestellen.

  • Tarief 2 personen: € 35,00
  • Tarief 4 personen: € 65,00
  • Tarieven zijn exclusief borg à € 50,00

Bekijk alle mogelijkheden hier. Bestellen kan tot 2 dagen van tevoren via 071 560 2805 of mail het ingevulde bestelformulier naar info@tantetokkie.nl.

Je kunt het pakket dagelijks bij ons afhalen tussen 11:00 en 18:00 uur.

Stroopwafels

Stroopwafels

Wat lekkers bij je koffie To Go? Probeer dan onze huisgemaakte stroopwafels. Vers gebakken met een krokante buitenkant en een heerlijk zachte vulling.

It's always cake o'clock!

It's always cake o'clock!

Onze boerin Jeanette was finaliste van Heel Holland Bakt en maakt nu speciaal voor Tante Tokkie haar heerlijke appeltaarten. Kom en proef!