Direct naar de contentDirect naar de footer
Heerlijke pannenkoeken bij Tante Tokkie!
Heerlijke pannenkoeken bij Tante Tokkie!

Probeer ze allemaal uit

Welkom bij Tante Tokkie

In verband met de huidige maatregelen omtrent Corona, is Tante Tokkie van 15 oktober t/m 10 november gesloten. U kunt wel dagelijks tussen 11:00 en 18:00 uur een ijsje, poffertjes, appeltaart of een kopje koffie afhalen.

Bij Tante Tokkie, het pannenkoekenrestaurant van Voorschoten, eet je pannenkoeken met een bijzonder uitzicht op de natuurboerderij. Bij mooi weer zit je lekker op het terras.
In de winter brandt de open haard gezellig. Iedereen is welkom in ons eigentijds ingerichte restaurant met hier en daar een knipoog naar het verleden. Deze details vertellen meer over het ontstaan van de boerderij.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Ontvang de voordeligste deals
  • Blijf altijd op de hoogte
Reserveren

Reserveren

Bij Tante Tokkie eet je pannenkoeken met een bijzonder uitzicht op de natuurboerderij. Bij mooi weer zit je lekker op het terras.

Reserveer uw tafel
Menukaart

Menukaart

Ruim 40 pannenkoeken zorgen ervoor dat er genoeg te kiezen is. Van de klassieke, zoete pannenkoeken tot de unieke wereldse pannenkoeken; er is voor ieder wat wils.

Bekijk menukaart
Nieuw: kaasfondue

Nieuw: kaasfondue

Wat is gezelliger dan met een kaasfondue op tafel samen te genieten van allemaal lekkers? Dip diverse soorten groentes en fruit in de kaas en smullen maar!

De kaasfondue is per 2 personen te bestellen en kost € 19,50 per persoon. Reserveren is gewenst maar niet verplicht.

It's always cake o'clock!

It's always cake o'clock!

Onze boerin Jeanette was finaliste van Heel Holland Bakt en maakt nu speciaal voor Tante Tokkie haar heerlijke appeltaarten. Kom en proef!