Direct naar de contentDirect naar de footer
Heerlijke pannenkoeken bij Tante Tokkie!
Heerlijke pannenkoeken bij Tante Tokkie!

Probeer ze allemaal uit

Welkom bij Tante Tokkie

Restaurant & Terras
We zijn dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Pannenkoeken zijn te bestellen vanaf 12:00 uur. Op zondag bieden we ontbijt vanaf 10:00 uur. Bekijk hier de menukaart.

IJssalon
De ijssalon is dagelijks van 10:00 tot 20:00 uur geopend voor een take-away ijsje, stroopwafel, appeltaart of gewoon een kopje koffie.

Natuurboerderij/kaasmakerij
Van maandag tot en met zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Thuis kun je genieten van onze kaasfondue.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Ontvang de voordeligste deals
  • Blijf altijd op de hoogte
Reserveren

Reserveren

Bij Tante Tokkie eet je pannenkoeken met een bijzonder uitzicht op de natuurboerderij. Bij mooi weer zit je lekker op het terras.

Reserveer je tafel
Kaasfondue

Kaasfondue

Wat is gezelliger dan met een kaasfondue op tafel samen te genieten van allemaal lekkers? Dip diverse soorten groentes en fruit in de kaas en smullen maar!

Omdat je tijdelijk niet bij ons kunt genieten, is het mogelijk om een compleet pakket bij ons af te halen. Je krijgt de fonduepan van ons mee, inclusief de kaas, groentes, fruit, stokbrood en krieltjes. De fondue is per 2 personen te bestellen.

  • Tarief 2 personen: € 35,00
  • Tarief 4 personen: € 65,00
  • Tarieven zijn exclusief borg à € 50,00

Bekijk alle mogelijkheden hier. Bestellen kan tot 2 dagen van tevoren via 071 560 2805 of mail het ingevulde bestelformulier naar info@tantetokkie.nl.

Je kunt het pakket dagelijks bij ons afhalen tussen 11:00 en 18:00 uur.

Stroopwafels

Stroopwafels

Wat lekkers bij je koffie To Go? Probeer dan onze huisgemaakte stroopwafels. Vers gebakken met een krokante buitenkant en een heerlijk zachte vulling.

It's always cake o'clock!

It's always cake o'clock!

Onze boerin Jeanette was finaliste van Heel Holland Bakt en maakt nu speciaal voor Tante Tokkie haar heerlijke appeltaarten. Kom en proef!